El Nostre Despatx

La nostra firma  ” Vila – Salbanyà – Martí, Advocats Associats , SCP ” , és l’actual denominació del despatx fundat el 1980 per Manel Vila i Castells i des de llavors ve oferint ininterrompudament serveis jurídics a empreses, a particulars i a Administració Públiques .

En l’àmbit del Dret Privat, estem en condicions d’oferir un assessorament integral als nostres clients, tant a nivell nacional com internacional, ja que al marge de les especialitats que es desenvolupen directament des del despatx , en les restants col  laborem i actuem coordinadament amb professionals de primer nivell. Quan els serveis contractats requereixen actuacions a l’estranger, contractem i col·laborem permanentment amb un advocat habilitat per exercir la professió al país en què s’hagi de dur a terme el treball encomanat.

Pel que fa a sectors d’activitat, prestem els nostres serveis a empreses que operen en àmbits i sectors molt diversos; sense perjudici de tot això, hem de destacar la nostra àmplia experiència en el sector turístic, en el qual assessorem a Agències de Viatges , majoristes i minoristes, hi ha cadenes hoteleres amb implantació nacional i internacional .

Volem destacar que des de fa més de trenta anys , el nostre despatx presta el servei d’Assessoria jurídica del “Grup Serhs “, integrat per més de 55 societats operatives, distribuïdes en set divisions de negoci (Turisme i Viatges, Distribució i Logística , Alimentació i Projectes , Hotels , Serveis, Immobiliària , Internacional) . Significar a més que el nostre soci fundador, Manel Vila Castells, és lletrat assessor del Consell d’Administració de la societat matriu del grup, ” Grup Serhs SA” i de la “Comissió Executiva” .

També des dels seus orígens , el despatx s’ha especialitzat en Dret Públic , concretament en règim local, dret sancionador, responsabilitat patrimonial i molt especialment , en dret immobiliari urbanístic .

Som assessors externs de diferents ajuntaments , Societats Municipals i Entitats Supramunicipals.

Des de 1983 som assessors jurídics externs de l’Ajuntament de Calella i tenim assignada la seva defensa jurídica en tota classe de recursos administratius i contenciosos administratius .

En Jordi Salbanyà i Benet , que és el responsable de l’ Àrea de Dret Públic del despatx , és Secretari dels Consells d’Administració i Assessor Jurídic de les empreses municipals de la ciutat de Calella ” Gestió Viària SL” , ” Ràdio Calella Televisió , SL” i de ” Fundació Hàbitat Solidari de Calella ” .

Des de 1999 assessorem en matèria urbanística , responsabilitat patrimonial i contractació a l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló i des de l’any 2009 prestem el mateix tipus de serveis a l’Ajuntament de Caldes d’Estrac . També assessorem de manera assídua en matèria urbanística i assumim la defensa jurídica en els recursos contenciosos administratius dels ajuntaments d’Arenys de Mar, Hostalric , Fogars de la Selva , Seva i Tagamanent .

Per encàrrec de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques ( ACM ) , hem prestat determinats serveis d’assessorament jurídic i actuació davant els tribunals en interès de més d’un centenar d’ajuntaments associats a aquesta entitat. També amb caràcter puntual, hem actuat en defensa dels interessos del Consell Comarcal del Maresme i dels Ajuntaments de Canet de Mar , Pineda de Mar , Sant Pol de Mar , Tordera i al ( Maresme ) , Gurb i El Brull ( Osona ) , Les Borges Blanques ( les Garrigues ) , Lles ( Cerdanya ) , entre d’altres.

Finalment , significar també que hem participat en la redacció de plans parcials i Projectes de Compensació d’iniciativa pública o privada en els municipis de Calella , Begur , Tordera , Cabrils , Sant Cebrià de Vallalta , Pineda de Mar , Malgrat de Mar , Torredembarra , Vilafant , Arenys de Mar , Sant Pere de Torelló i Barcelona , entre d’altres. També hem intervingut en la redacció dels Plans d’Ordenació Urbanística Municipal ( POUM ) de Calella i Sant Pere de Torelló i hem assessorat de manera puntual als respectius ajuntaments en la redacció dels POUM d’Arenys de Mar , Fogars de la Selva , Tagamanent i Hostalric .